houten blokken goedkoop speelgoed

De voordelen van houten speelgoed zijn:


  1. veilig
  2. duurzaam
  3. stimuleert samenspelen
  4. inbeelding
  5. creativiteit
  6. en leidt tot gevoel van leuke herinnering van de ouders!Onlangs werd een gepensioneerde vrouw ter voorbereiding van haar verhuizing van 
de eengezinswoning naar een meer kleiner apaprtement , en gaan door alle spullen die opbouwt over een levensduur ontdekte ze wat verweerde poppen en knuffels dat haar kinderen , die nu in hun late jaren '50, had gekoesterd als kleintjes. 

Maar  het oude speelgoed dat een nostalgie waarde had waren de houten trek speel-goed en puzzels uit haar eiegn peuter dagen , en vooral een aantal zeer oude handgemaakte houten rammelaars uit haar eigen dagen als een kind.Deze houten "diamanetjes"zijn nu te zien in haar nieuwe huis en er is nauwelijks een bezoeker die kan weerstaan ​​ze aan te raken en ze op te pakken voor een run down memory lane . En , natuurlijk, er zijn moderne peuters, zoals haar achterkleinkinderen , die bijna instinctief hun blikken op het houten speelgoed richten , en ze trekken en trekken en stuk en rammelaar veel jeugd vrolijkheid. Kwaliteit , fantasierijk speelgoed nooit uit te gaan van stijl, en omdat ze zijn gemaakt van hout duren ze ten minste vier levens .

No comments:

Post a Comment